sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Sandy is almost here

Viimeviikonloppunen huikea neljän päivän viikonloppu meni tosiaan tehdessä ei-mitään. Perjantaina mentiin meijän tuttavaperheelle yöks. Lauantaina illalla Julia oli lapsenvahtina niin menin sinne kanssa chillailemaan sen jälkeen kun ne lapset oli nukahtanu ja katottiin vaan Frendejä (Suomessa katon tosipaljon Frendejä ja täällä en oo kattonu ollenkaan niin tuli aika nostalgiset fiilikset). Sunnuntaina värjäsin mun hiukset, ne on taas tummat mutta valossa niissä on vaaleeta ja punasta (???) sävyä, en haluu enää värjätä hiuksia ite koska niistä tulee ihan kamalan näköset. Maanantaina kävin lenkillä ja tein läksyjä ja soitin ja söin. Oli varmaan tylsin viikonloppu ikinä:D



Tiistaina tosiaan virkeenä kouluun, meijän lukujärjestys oli erilainen viime viikon ja meillä oli "parittomia" päiviä kolme ja yks "parillinen", vihaan parittomia päiviä niin en ollu mitenkään kauheen innoissani. Mulla oli taas sama playing test orkassa kun viime viikolla ja soitin vielä huonommin, meijän orkesterinjohtaja oli tosi vihanen mulle.... Tiistai oli tosi lämmin päivä, oli 27 astetta lämmintä. 

Keskiviikko oli aika jees päivä, meijän koululle tuli 8-luokkalaisia tutustumaan meijän kouluun ja esiinnyttiin niille, eka soitettiin molempien orkesterien kanssa ja myöhemmin kun olin soittotunnilla niin sinne tuli vaan ihmisiä kokoajan ja soitin niille ja olin ihan paniikissa. 

Torstai oli niin tylsä ja normaali päivä et siitä ei oo kyllä mitään kerrottavaa..:D Meillä oli parillinen päivä, olin ilonen siitä. Ei muuta.


Mun uudet lökärit mitkä ostin pari viikkoa sitten!! 

Perjantai oli kiva päivä, oli kivaa lounaalla ja academics-tunneilla ei tehty oikeen mitään koska osa opettajista ei ollu paikalla ja oli kaikkee muuta ylimäärästä. Taidetunneilla soitin hyvin. Koulun jälkeen mentiin Suzannen ja Julian kanssa kiertelee johonkin, käytiin ostaa tarvikkeita meijän paitoihinmaalaamista varten (näätte ens viikolla) ja sit käytiin hakee ruokaa ja tälleen. Tultiin kotiin ja syötiin intialaista ruokaa ja harjottelin mun meikkiä lauantaita varten ja päädyttiin istumaan lattialla ja kuuntelemaan Taylor Swiftiä ja meikkaamaan toisiamme ihan tyhmän näköseks. Ja haha perjantaina aamulla nauroin ihan kunnolla kun luin Facesta miten kaaoksessa Hämeenlinna oli lumen takia. Otin bussipysäkillä kuvankin sinä aamuna ku oli niin lämmin että en tarvinnu ees pitkähihasta, mutta se on sen verran kamalan näkönen että jätän laittamatta tänne.. 

October in America...

Eilen aamulla (lauantaina) kävelin CVSään ostamaan kihartimen. Oli ihan huikeen kallis, mulla oli alennuskuponki niin maksoin 5 dollaria (vajaa 4 euroo). Ei kyllä ollu kauheen laadukas mutta ei haittaa. Sitten skypettelin Suomeen. Ja kävin soittotunnilla. Ja kun tulin soittotunnilta niin oli ihan hullu kiire, koska piti lähteä AFSn järjestämiin Halloween-juhliin. Pukeuduin keijuks koska oon tosi mielikuvitukseton ja se oli ainut mitä keksin.. Sinne juhliin kesti ajaa noin 40 min niin oltiin sitten yli tunti myöhässä mutta se ei kyllä haitannut mitään! Eka aattelin että eihän täällä oo ketään ja että tulee olemaan tosi tylsää mutta olikin tosi kivaa! On aina tosi kiva nähä muita vaihtareita. Ja oli ehkä parasta ikinä huomata että vaikka puhuin Katrille (toinen vaihtari Suomesta) niin puhuttiin puolet enkuks ja puolet suomeks koska enkku alkaa olee vaan helpompaa jo kun suomi. Tässä vähän kuvia: (Anteeks nää on tosi huonolaatusia, harkitsen vähän uuden puhelimen ostamista missä saisin samalla uuden kamerankin koska otan puhelimella paljon kuvia..)

Katri!

Duke Ellington School of the........ weird people?

Minä ja italiaanot!

Hahah tän kuvan löysin Facesta, mulla oli vissiin hauskaa??

Keiju:)



Tää on ollu aika perinteinen sunnuntai eli aika chillausta. Tuli vaan pieni suunnitelmanmuutos johtuen tosta hurrikaanista. Voisinkin vähän kertoo siitä. Eli Washington DCn alue on punasta aluetta eli pahinta ennustettua tuhoaluetta mutta ennustukset muuttuu koko ajan joten kukaan ei oikeen tiiä että tuleeko tänne mitään kunnon myrskyä vai säästytäänkö vähemmällä. Nyt sunnuntai-iltana tuuli alkaa voimistumaan pikkuhiljaa ja kohta alkaa satamaan. Ja on niin pilvistä että ulkona on ihan pimeetä. Jos sataa paljon niin meijän kellari alkaa varmaan tulvimaan. Tänään aamulla saatiin sähköposti missä luki että koulua on maanantaina mutta se tieto saattaa vielä muuttua. Pari tuntia sitten sisko huus yläkerrasta että koulu on peruttu maanantailta. Oon ihan yli-innoissaan sen takia koska ei oo niin paljoo stressiä läksyistä ym.  Iltapäivällä näytti vähän siltä että toi pahin alue ei oiskaan täällä vaan pohjosempana, mut ilmeisesti täällä tulee olemaan kuitenkin aika myrskysää. Mut kukaan ei voi tietää. Ihmiset on hamstrannut ruokaa kaikista kaupoista viimesen parin päivän ajan ja paikalliset sanomalehtien sivut (esim The Washington Post) on ihan täynnä kaikkea juttuja että miten tähän pitäis varautua. Me ei olla varauduttu oikeen mitenkään koska mun hostvanhemmat ei usko että tänne tulee mitään myrskyä, mutta kyllä täällä nyt ruokaa tulee riittämään jos joudutaan pysyy sisällä kauankin. Suurin huolenaihe täällä on että jos puut kaatuu rakennusten päälle, mun huoneen vieressä on tosi iso puu että toivotaan parasta.. Ja sähköt saattaa mennä mutta meijän asuinalueelta ei kuulema mee helposti. Meille tulee kokoajan sähköposteja ja ilmotuksia että tyyliin kaikki on suljettu huomenna. Huominen menee varmaan leffoja katellessa koska ei pysty menee mihinkään. Mutta se kyllä kelpaa. Musta on tosi hassua kun lukee esim Iltalehteä niin siellä on tosi monta uutista New Yorkista, että mitä siellä tapahtuu, tää juttu koskee kyllä tosi montaa muutakin kaupunkia kun Nyciä niin vähän outoa.. Katoin just tota käyrää että missä se hurrikaani menee niin kaukana Nycistä.... Vähän ottaa mahasta välillä kun kattoo noita ennustuksia koska toi tulee maihin tänhetkisen ennustuksen mukaan parinsadan mailin päässä.. Pitää toivoo että tää ei aiheuta kauheesti tuhoa tai kukaan ei kuole. Ei mulla ainakaan täällä oo mitään hätää koska toi hurrikaanin keskus ei oo täällä. Ja kaikki bussit ja metrot suljettiin täällä kanssa huomiselta mikä on tosi harvinaista ja se tarkottaa sitä että kukaan tässä kaupungissa ei tuu liikkumaan mihinkään. Ja sain just Afsltä ohjeita sen varalle että mä ja mun perhe evakuoidaan..... Alkaa menee aika hysteeriseks ihmiset täällä:D

Palaillaan joku päivä jos selviän hengissä hurrikaanista;) Ja ens viikko on koulussa spiritviikko (pukeutumisviikko) niin siitä kuvia ja juttua tulossa! 

Ps. Meijän piti mennä tänään kattomaan Obamaa kun se laskeutuu helikopterilla Valkoseen Taloon (nää tuntee jonkun ihmisen kuka tekee jotain työtä millä on jotain tekemistä tän asian kanssa) mutta Mr President vissiin päätti muuttaa suunnitelmiaan niin ehkä joku toinen kerta.. (Romneytä en oo menossa kattomaan että jos presidentti vaihtuu niin hylkään tän koko idean)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti