lauantai 13. lokakuuta 2012

Baltimore


Viikko sitten lauantaina käytiin Baltimoressa (Marylandin pääkaupunki) perheen kanssa. Täältä on sinne vajaa tunti ajomatkaa mut siellä näyttää ihan erilaiselta kun DCssä. Täällä on rajotus että mikään rakennus ei saa olla korkeempi kun 13 kerrosta eli keskustassa kaikki talot on ihan saman korkusia ja kaikkialla näyttää samanlaiselta. Niin se on ehkä yks syy miks tuolla näytti niin erilaiselta. 

Käytiin eka syömässä meksikolaista ruokaa (täällä syödään sitä tooooosi paljon) mikä oli tosi hyvää, sit käveltiin satamaan ja mentiin akvaarioon. Siellä oli kaikkia tosi cooleja meduusoja ja haita ja kaikkee. Ja sieltä ostin muistoks ton pingviinin mikä oli tossa edellisessä postauksessa! Oli kyllä kiva reissu ja Baltimore on tosi kiva paikka! Meen varmasti käymään siellä taas uudestaan. Ja kerrankin jaksoin ottaa kuvia että nauttikaa nyt. 

Muuten viime viikko ei ollu mikään kauheen erikoinen. Keskiviikkoiltana oli suuri presidenttiväittely minkä joka ikinen ihminen kenet tiiän täällä katto. Ihmiset DCssä kannattaa niin vahvasti Obamaa että oon itekkin alkanu vihaamaan Romneyta ihan sydämeni pohjasta. Torstaina koulussa kukaan ei puhunukkaan mistään muusta kun tosta väittelystä, katoin sen ihan vaan sen takia etten ois ihan ulkopuolinen ja se kyllä kannatti! Paitsi että nukuin vikat puol tuntia.. Ja kaikki sosiaalinen media on ihan täynnä kaikenmaailman pilapiirroksia ym. Alan kyllästyy tähän pikkuhiljaa kun ei puhuta mistään muusta kun vaaleista. Mutta mulla on täällä ihan hyvä ryhmä ihmisiä valmiina lähtemään Suomeen jos Romney voittaa. 

Tää viikko meni tosi nopeesti koska maanantai oli vapaa kun oli Columbus Day. Teen varmaan sunnuntaina illalla (=maanantai suomessa) tai keskiviikkona aamulla postauksen tästä viikosta, huomenna lähen AFS-ihmisten kanssa neljän tunnin vaellukselle.... Oon tavallaan ihan innoissani ja tavallaan en että saa nähä:D Ja tänään kouluterkkari meinas lähettää mut ensiapuunkin mutta siitä lisää lähipäivinä! 

3 kommenttia:

  1. "Mutta mulla on täällä ihan hyvä ryhmä ihmisiä valmiina lähtemään Suomeen jos Romney voittaa." - haha, go Essi! Katsoitko myös vice president väittelyn? T.Hilja

    VastaaPoista
  2. Katoin sitä ehkä minuutin mutta ei jaksanu kiinnostaa se oikeen niin menin nukkumaan! Mutta oli kyllä koulussa tunneila vähän ulkopuolinen olo kun kaikki vaan puhu siitä väittelystä...:D

    VastaaPoista
  3. Kaikista parasta on se niiden ilmeiden, eleiden yms analysointi tvssä :D

    VastaaPoista