perjantai 7. joulukuuta 2012

3 juttuu

Joo no alotetaan sillä että mua ärsyttää muutama asia niin latelen ne tähän alkuun.. 

- Oon vieläkin kipeenä, tänään on viides päivä ja sellasta 38 asteen kuumetta ollu joka päivä ja en oo ikinä kuumeessa enempää kun 1-2 päivää ja tääl on jotain flunssaa liikkeellä ja meijän koulusta monet opettajatki on kipeenä mut mulla tää on ekstravoimakas tää tauti kun en oo tottunu tähän bakteerikantaan..... 

- Mulla on niin tylsää. Oon kattonu tässä viiden päivän aikana yhen huippistuotantokauden ja Gleetäkin sen verran että tulee korvista ulos, en jaksais enää tuijottaa koneen näyttöö mut ei oo mitään muuta tekemistä, kirjotan tätä postausta ihan vaan sen takia että mulla ei oo mitään muuta tekemistä. Eilen tuli onneks linnan juhlat nii sain kattoo 2 tuntia sitä kättelyä ja se on ollu tässä muutaman päivän kohokohta. 

- Tästä puuttuu enää se että oon menossa huomenna Nyciin AFSn kanssa ja en tiiä tällä menolla että pääsenkö sinne ollenkaan, jos mulla on kuumetta tänään niin mua ei päästetä sinne. Kuumetta tai ei niin tuun olee aika kuollu. Lähtö on kuudelta aamulla ja paluu keskiyön aikaan. Haluun mennä sinne niin paljon koska Nyc on maailman paras paikka ja kaikki muut vaihtarit menee sinne. Ja joudun kuitenkin maksaa 40 dollarin osallistumismaksun meen tai en...

- Huomenna tänne on luvattu 19 astetta ja aurinkoista, Nyciin 10 astetta ja sadetta. Kelasin et siellä ois samanlainen sää kun täällä mutta eipä ilmeisesti.

- Hostsisko ja muutama muu menee soittamaan varapresidentille (Biden) tiistaina. Varapresidentin talolle. Mäkin haluun mennä soittaa julkkiksille.

- Meijän piti mennä string ensemblen kanssa Chigagoon maaliskuussa yhtiin kisoihin soittamaan ja oltais soitettu Chigagon sinfoniahallissa ja oisin saattanu kans päästä soittamaan sinfoniaorkesteriin, ja jos oltais voitettu se kilpailu nii se ois ollu niin siistiä. Se ois ollu niin cool ja ollaan harjoteltu niin paljon tota varten ja olin niin innoissani mutta eipäs mennäkkään. Meijän koulu tekee joka vuosi jonkun isomman projektin ja tänä vuonna se konsertin päivämäärä osu just sille samalle päivälle kun meijän esitys Chigagossa.. Joo no pääsen esiintymään Patti LaBellen ja se on ilmeisesti joku julkkis mutta se ei paljoo lohduta.. Ja meijän koulun tuntien ne varmaan sanoo tyyliin päivää ennen et joo ei me tarvitakkaan jousisoittajia. Mennään kyllä ehkä johonkin vastaavaan kilpailuun Nyciin mutta silti. Ärsyttää.

Joo siinä oli mun suuret ärsytyksenkohteet, tiivistettynä oon joutunu istumaan sohvalla ja kattomaan telkkariohjelmia viis viimestä päivää, joudun huomenna menemään Nyciin ja siellä sataa, mun maailma kaatu kun en päässy esiintyy varapressalle ja joudun esiintymään Grammy-voittajan kanssa.

Sit toista asiaa, meijän koulu on mukana yhessä kilpailussa missä voidaan voittaa 50 Mac tietokonetta meijän koululle ja siinä on mukana joku 2500 koulua ja muutama viikko sitten oltiin jollain 24. sijalla mikä on tosi hyvin varsinkin kun meijän koulu on aika pieni muihin jenkkikouluihin verrattuna nii meillä ei oo niin montaa ihmistä äänestämässä. 

Tossa kilpailussa voi äänestää 24 tunnin välein tekstarilla tai netissä ilmeisesti myös, vaan jenkkiliittymistä voi tekstata että ihmiset Suomessa älkää vaivautuko tekstaamaan. Mut kaikki ketkä on jenkeissä tekstatkaa 2258pbf numeroon 95248! Se maksaa ihan normi tekstarin verran eli ette menetä ollenkaan rahaa. Netissä voit äänestää menemällä sivulle powerabrightfuture.clorox.com ja klikkaamalla sieltä äänestä ja laittamalla hakuun ihan vaan vaikka pelkkä "Duke Ellington". 

Monet meijän koulusta markkinoi tätä juttuu aika innoissaan koska tarvitaan noita koneita oikeesti enemmän kun muut koulut, tästä on myös kaks videoo Youtubessa, en tiiä kumpi on parempi nii tästä klikkaamalla pääsee toiseen videoon. 


ps. 2:25 :)

Joo kolmas juttu vielä eli en oo aatellu tehä mitään kunnon kysymyspostausta koska en tiiä oikeen että kuka tätä blogia lukee ja kuitenkaan kukaan ei kysyis mitään ja se ois tosi noloo ku kuitenki vaan äiti lukee tätä niin teen tällasen epävirallisen kysymyspostausjutun että jos on jotain kysyttävää niin kommentoikaa tähän postaukseen ja vastaan niihin sitten jonkun postauksen alussa tai lopussa tai jossain. Mielellään vaihtovuoteen liittyviä kysymyksiä. 

Tässä oli kaikki tältä erää, hyvää viikonloppua kaikille ja palaillaan joko Nyc postauksen tai angstauspostauksen merkeissä joku päivä!

4 kommenttia:

  1. miks valitat koko ajan sun elämästä siellä? tuntuu että sä yrität vaan löytää kaikki negatiiviset asiat kaikesta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielestäni Essi tuo hienosti esille vaihtarivuoden hyviä ja huonoja puolia, toisin kuin blogit joissa vain hehkutetaan kuinka kaikki on ihanaa usassa vaikka samat murheet sielläkin ovat =)

      Poista
  2. onko sulla yhtään ikävä lyseoo? :D tai että kun itse aattelen että nyt kun vaan pääsisi pois niin olisi onnellinen, mutta onko se oikeasti niin? :D

    VastaaPoista
  3. Millanen sun huone on jenkeissä ?? :)

    VastaaPoista