keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Kipeenä

Heeei, aattelin tulla päivittämään tähän väliin kun musta ei oo kuulunu mitään melkeen kahteen viikkoon.. Meen lauantaina Nyciin niin teen siitä varmaan ens viikolla postausta, nyt tää viikonloppu ja ens viikon alku tulee olee kyl aika kiireistä mut koitan löytää aikaa. Etsin tuolta puhelimen uumenista muutaman random-kuvan tähän postaukseen, nää on varmaan kuukauden ajalta ja monet liittyy edelliseen postaukseen eikä tähän mutta koitan selitellä joka kuvan. 

Finnish Bazaarilta, tossa alapuolella olevassa kuvassa näkyy mun ostoksetkin jotenkin, oli kyllä tosi kallista eikä ollu mitenkään ihan kauheen hyvääkään ruokaa (maksoin varmaan 6-7 joulutortusta 8 dollaria...)

En jaksa alkaa kirjottelee mitään kamalia selityksiä niinkun yleensä teen, mutta tällä aikavälillä oon käyny luistelemassa (oon Suomessa aina ollu huono luistelee mut täällä olin ihan mestari siinä muihin verrattuna ja se oli tosi hauskaa ja kaikki oli ihan ihmeissään ku sanoin että meillä on liikkatunneilla koulussa luisteluu), käyny brunssilla syömässä ranskalaista ruokaa, soittanu viuluu ja ollu tosi motivoitunu, soittanu Tsaikovskia mikä on ihan huikeeta, saanu hylätyn soittotestistä ja se oli niin pienestä kiinni että ärsytti mut uusinnassa onnistuin, löytäny paremman frozen yogurt paikan kun FroYo, nukkunu, palauttanu ruman mekon, ollu koiranpentuvahtina, skypettäny, koittanu ostaa joululahjoja (joo älkää ihmetelkö jos en oo saanu niitä helmikuussakaan vielä postiin), käyny konsertissa ja syöny sieltä tarjoilupöydästä suklaata lounaaks ja kattonu ihan hullusti telkkariohjelmia netistä. 

Käytiin thanksgivinginä yhessä museossa nii siellä oli tollai cool valokäytäväjuttu
Ennenkun mentiin konserttiin sunnuntaina niin mentiin yhen katedraalin kautta mikä on rakennettu tänne vasta joku parikymmentä vuotta sitten mut se on rakennettu sillai et se näyttää monta sataa vuotta sitten rakennetulta. 

Thanksgiving

Joku ollu hauskana meijän koulussa.. Tää on siis tyttöjen vessasta.. 

Tästä kuvasta voi päätellä jotain tästä koulutuksen tasosta täällä.. Meille annettiin tää paperi fysiikantunnilla koska "joillekkin tuottaa vaikeuksia muistaa näitä asioita". Juu no varmasti ens vuonna joudun pikkasen panostaa että pääsen lukion tasolle taas..

Tällä viikolla oon ollu kipeenä... Maanantaina kyllä menin kouluun taidetunneille kun oli soittotesti ja eilen tiistaina menin taidetunneille + meijät oli kutsuttu soittamaan yhteen master classiin (se tarkottaa sitä että siellä on joku esiintymässä (=me) ja sitten siellä on porukkaa kuuntelemassa ja ne tavallaan arvostelee meijän soittoo ja antaa vinkkejä ym.). Oltiin siellä siis string ensemblen kanssa ja raahauduin kouluun ihan kuolleena (mulla oli yli 38 astetta kuumetta) ja siinä soitettiin vähän aikaa ja sit nukuin ja lähettiin bussilla toiselle koululle. Tää juttu oli yhellä yksityiskoululla mitä kaikki tosi rikkaat (mm. Obaman tyttäret) käy ja se maksaa 30 000 dollaria lukukaudelta per oppilas. Se on tässä ehkä 2-3 kilsan päästä meijän kotoa. Mentiin sinne koululta sellasella kunnon rämäsellä koulubussilla ja oli oikeen kunnon ghettofiilis kun ajettiin bussilla siihen pihaan.. Toi koulu on ihan meijän koulun vastakohta, niillä on tyyliin 200 oppilasta mut niillä on esim. taideaineille oma iso rakennus vaikka se ei oo ees taidekoulu ja huomaa että ihan pikkasen rahaa ollu pelissä. 

Näin ruman mekon rakas kouluni anto mulle puettavaks jokaisessa esiintymisessä.. Oi ne ajat kun olin vielä Suomessa ja esiintymismekkojen ei tarvinnu olla vähintään nilkkoihin asti ja sai käyttää korkkareita ja koruja. 

Mentiin ensin syömään illallista niitten ihmisten kanssa kenen kanssa työskenneltiin ja siellä oli salaattii ja lasagnee ja kokista ja se ruoka oli niiiiin hyvää. Meijän pöytään tuli istuu joku mies kuka oli alunperin Koreasta ja se sano et se katto just jonkun leffan mikä oli kuvattu Suomessa ja se kerto Japanilaisesta ruuasta?? Joo no sit illallisen jälkeen alettiin soittaa, mulla ei ollu mitenkää kauheen vahva olo ja mun ruumiinlämpö oli 35 astetta ja mut meinattii lähettää kotiin mut olin sillain että pystyn soittaa kyllä. Meitä kuuntelee ja arvostelee oli sellanen pianon, sellon ja klarinetin trio ja ne on kaikki ammattimuusikoita Nycistä jostain mistälie sinfoniahallista ja soitettiin niille ja ne sano et kuulosti tosi hyvältä ja ollaan tosi kovatasosia ja ne sano että mun soolo kuulosti kauniilta (mulla on soolo nykyään:) ) ja sit se sellisti tuli kans soittaa meijän kanssa ja siinä käytiin joitain juttuja läpi mitä vois tehä paremmin ja oli kyllä tosi jees. Sit niillä oli vielä avoimet harjotukset nii jäätiin kuuntelee niitä joksku aikaa ja sit mentiin kotiin. 


Eilen illalla meinasin et meen kouluun tänään mut tänään aamulla heräsin ja oli niin kamala olo että en ees miettiny kouluun lähtemistä. Tässä koitan parannella itteeni ja syödä kaikkee terveellistä (eivaan oikeesti vedän nutellaa suoraan purkista) ja ehkä kouluunkin pääsen joku päivä. Kuumetta on mukava mitata kun se on fahrenheiteina tossa kuumemittarissa (huomatkaa sponge bob) niin oon puhelimella kokoajan kääntämässä sitä celsiukseks.. Olin vähän hämmentyny kun mittasin kuumetta ekan kerran ja mittari näytti melkeen sataa ja olin niin unenpöppörössä että en tajunnu mistään mitään. Pitäis tehä hissan projektia (pitää tehä sanomalehti aiheesta Usan sisällissota) ja ei oikeen jaksa kiinnostaa nii taidan sitten panikoida ens viikolla sen suhteen. Kyllä on motivaatio korkeella taas.

2 kommenttia: